cit cat

Saturday, November 21, 2009

Monday, November 16, 2009

Wednesday, November 11, 2009

Tuesday, November 10, 2009

Friday, November 6, 2009

Tuesday, November 3, 2009

coca-cola

jeli























sebagai contoh jeli ini memang terdapat banyak dipasaran...
tapi..tahukah kita kandungannya?


kat kedai runcit n pasar malam, juga mungkin bas2 sekolah yg ada jual sweets / candy jenis2 ni dalam bas dorang....
pesan2 le pd anak2 kesian diorang...forward ye...jgn diabaikan bende2 ni Dah keluar dalam Harian Metro, tapi kot2 kita semua tak perasan atau tak baca.
Jely nie banyak dijual secara sukat kat Airport, kedai2 jual gula2 dan
dimana2 saja.
Mudah2an kita dapat mengambil perhatian

isu-isu kepenggunaan

dewasa ini terlalu banyak isu kepenggunaan hangat diperkatakan....
bagi orang kita lebih-lebih pengguna islam keliru dengan produk-produk,barangan keperluan dan sebagainya..

isu HALAL...sering dibahaskan dalam suratkhabar,media elektronik dan sebagainya..

dalam blog ini terdapat info-info yang agak memeranjatkan atau penemuan terkini ...sebelum ini tidak didedahkan...